Máme pro vás nový vzhled webu! Aktualizovali jsme náš e-shop, abychom vám přinesli ještě lepší nákupní zážitek.

více zde
0

Náš blog

Náš blog je plný inspirace, tipů a rad. Přečtěte si naše články a nechte se inspirovat.

Lenka Benešováalt
Lenka Benešová

Supplo.cz je teď přehlednější, rychlejší a pohodlnější

Připravili jsme pro vás nový vzhled (ale nejen ten) našeho webu, který jsme ladili s jediným cílem, aby pro vás byl přehlednější, rychlejší a příjemnější na používání. Protože víme, že v provozu není čas ztrácet čas. Změny se projeví od 27. června.

25. června 2025·5 minut čtení
Namíchejte hostům chuť léta

Namíchejte hostům chuť léta

2 minuty čtení

Ciao Spritz: Ikona léta, která prodává

Ciao Spritz: Ikona léta, která prodává

3 minuty čtení

Příručka komunikace odpovědných opatření pro restauratéry. Jak se vyhnout greenwashingu?

Příručka komunikace odpovědných opatření pro restauratéry. Jak se vyhnout greenwashingu?

10 minut čtení

Rajec

Rajec

1 minuta čtení

Tipy a články do vašeho e-mailu

1x za 14 dní vám pošleme výběr článků a tipů.

Osvěžující ledové nápoje Cold Brew

Osvěžující ledové nápoje Cold Brew

2 minuty čtení

Jak zvýšit návštěvnost restaurace? Oslovujte správné hosty

Jak zvýšit návštěvnost restaurace? Oslovujte správné hosty

7 minut čtení

Farmářské automaty: Revoluce v prodeji čerstvých produktů

Farmářské automaty: Revoluce v prodeji čerstvých produktů

2 minuty čtení

Adam z Objednáme: Naší vizí je vytvořit plně autonomní gastronomické provozy

Adam z Objednáme: Naší vizí je vytvořit plně autonomní gastronomické provozy

8 minut čtení

7 marketingových nástrojů pro gastro podniky a tipy, jak je použít

7 marketingových nástrojů pro gastro podniky a tipy, jak je použít

9 minut čtení

Motivace zaměstnanců v gastru: Jak si najít a udržet hvězdný tým

Motivace zaměstnanců v gastru: Jak si najít a udržet hvězdný tým

7 minut čtení

Poznejte farmáře, kteří stojí za našimi mléčnými produkty

Poznejte farmáře, kteří stojí za našimi mléčnými produkty

6 minut čtení

Targa Florio

Targa Florio

3 minuty čtení

Jak napsat dobrý inzerát a kde najít špičkové lidi v gastronomii

Jak napsat dobrý inzerát a kde najít špičkové lidi v gastronomii

7 minut čtení

Zakladatelé KiloMayo: Pokladní systém jsme nikdy vyvíjet nechtěli

Zakladatelé KiloMayo: Pokladní systém jsme nikdy vyvíjet nechtěli

12 minut čtení

Jak zvládat špičky? Nekažte si jméno kvůli návalu hostů

Jak zvládat špičky? Nekažte si jméno kvůli návalu hostů

9 minut čtení

6 tipů, jak reagovat na negativní recenze pro restauratéry

6 tipů, jak reagovat na negativní recenze pro restauratéry

3 minuty čtení

Lukáš z Qerko: Tržní standard se mění. Hosté dnes od restaurace čekají daleko víc

Lukáš z Qerko: Tržní standard se mění. Hosté dnes od restaurace čekají daleko víc

10 minut čtení

Robert z Choice QR: Digitální nástroje jsou jako kreditní karty v devadesátkách – nejdřív je lidi odmítali, dneska jsou standard

Robert z Choice QR: Digitální nástroje jsou jako kreditní karty v devadesátkách – nejdřív je lidi odmítali, dneska jsou standard

12 minut čtení

F.H. Prager

F.H. Prager

3 minuty čtení

Ekoinspirace ze Šumavy: v hotelech Srní šetří kompostováním přes 80 tisíc ročně

Ekoinspirace ze Šumavy: v hotelech Srní šetří kompostováním přes 80 tisíc ročně

5 minut čtení

Pomáháme restauracím k udržitelnějšímu provozu

Pomáháme restauracím k udržitelnějšímu provozu

4 minuty čtení

Rezervační systémy šetří čas i nervy. Srovnali jsme pro vás ty nejoblíbenější

Rezervační systémy šetří čas i nervy. Srovnali jsme pro vás ty nejoblíbenější

9 minut čtení

Na které sociální síti zaujmete své hosty? Záleží na věku

Na které sociální síti zaujmete své hosty? Záleží na věku

8 minut čtení

Dilmah

Dilmah

3 minuty čtení

Curiosa

Curiosa

3 minuty čtení

Gastro marketing ‚‚za pár kaček’’: 5 nástrojů, které fungují

Gastro marketing ‚‚za pár kaček’’: 5 nástrojů, které fungují

8 minut čtení

Google profil pro gastro podnikatele: jak přitáhnout nové hosty do podniku?

Google profil pro gastro podnikatele: jak přitáhnout nové hosty do podniku?

9 minut čtení

Royal Crown Cola

Royal Crown Cola

4 minuty čtení

Velký průvodce tříděním v gastro podniku – víte, kam patří ubrousky vašich hostů nebo olej z friťáku?

Velký průvodce tříděním v gastro podniku – víte, kam patří ubrousky vašich hostů nebo olej z friťáku?

11 minut čtení

Gram šetří vodu. Už první měsíc po vodním auditu platí nižší účty

Gram šetří vodu. Už první měsíc po vodním auditu platí nižší účty

5 minut čtení

Kompostovat můžete i ve městě. 3 řešení pro malá bistra a kavárny

Kompostovat můžete i ve městě. 3 řešení pro malá bistra a kavárny

7 minut čtení

Kam se zbytky z kuchyně a talířů hostů?

Kam se zbytky z kuchyně a talířů hostů?

7 minut čtení

Udržitelnost se vyplácí: hotel Srní ušetří na vodě stovky tisíc ročně

Udržitelnost se vyplácí: hotel Srní ušetří na vodě stovky tisíc ročně

5 minut čtení

10 nešvarů, kvůli kterým lednice ve vašem podniku spotřebovává víc elektřiny, než musí

10 nešvarů, kvůli kterým lednice ve vašem podniku spotřebovává víc elektřiny, než musí

7 minut čtení

Recenze eko čističů Tierra Verde: top 3 přípravky, které se v gastro provozu vyplatí

Recenze eko čističů Tierra Verde: top 3 přípravky, které se v gastro provozu vyplatí

5 minut čtení

Jak na Googlu získat první recenze pro svou restauraci?

Jak na Googlu získat první recenze pro svou restauraci?

4 minuty čtení

Přehled úsporných tipů, které vaší restauraci ušetří desítky tisíc ročně

Přehled úsporných tipů, které vaší restauraci ušetří desítky tisíc ročně

8 minut čtení

7 tipů, jak šetřit vodu v gastro provozu

7 tipů, jak šetřit vodu v gastro provozu

9 minut čtení

Věděli jste, že správnou péčí o výčep snížíte jeho spotřebu až o 60 %? Ukážeme, jak

Věděli jste, že správnou péčí o výčep snížíte jeho spotřebu až o 60 %? Ukážeme, jak

5 minut čtení

Vinea

Vinea

5 minut čtení

6 tipů, jak prodloužit život vašemu postmixu

6 tipů, jak prodloužit život vašemu postmixu

6 minut čtení

Gastroodpad versus bioodpad – víte, jak vytřídit kávu a skořápky od vajíček?

Gastroodpad versus bioodpad – víte, jak vytřídit kávu a skořápky od vajíček?

8 minut čtení

Přibalte hostům k jídlu s sebou dobrý pocit. Vyzkoušejte REkrabičky

Přibalte hostům k jídlu s sebou dobrý pocit. Vyzkoušejte REkrabičky

5 minut čtení

2 způsoby, jak využívat dešťovou vodu na zahrádce své restaurace

2 způsoby, jak využívat dešťovou vodu na zahrádce své restaurace

4 minuty čtení

Krásné rostliny bez starostí? V hotelu Srní si pomáhají olla nádobami

Krásné rostliny bez starostí? V hotelu Srní si pomáhají olla nádobami

5 minut čtení

Royal Collins

Royal Collins

3 minuty čtení

Royal Maple Crush

Royal Maple Crush

3 minuty čtení

Míchané drinky s Targa Florio

Míchané drinky s Targa Florio

5 minut čtení

V hotelech Srní šetří stovky stromů a desítky tun CO₂ s papírem z recyklovaných materiálů

V hotelech Srní šetří stovky stromů a desítky tun CO₂ s papírem z recyklovaných materiálů

5 minut čtení

Originální sezení ze starých slunečníků. Co na něj říkají hosté?

Originální sezení ze starých slunečníků. Co na něj říkají hosté?

4 minuty čtení

Vyrobte si vlastní smyslový chodník u hotelu a propojte nejmenší hosty s přírodou

Vyrobte si vlastní smyslový chodník u hotelu a propojte nejmenší hosty s přírodou

6 minut čtení

Spustili jsme Supplo Market: v Praze si nově objednáte farmářské produkty

Spustili jsme Supplo Market: v Praze si nově objednáte farmářské produkty

3 minuty čtení

5 kroků, které vám pomůžou snížit spotřebu energie v restauraci

5 kroků, které vám pomůžou snížit spotřebu energie v restauraci

7 minut čtení

Co všechno je potřeba připravit před energetickým managementem gastro provozu?

Co všechno je potřeba připravit před energetickým managementem gastro provozu?

5 minut čtení

Jak ve Vnitroblocku vyřešili péči o rostliny s pomocí olla nádob

Jak ve Vnitroblocku vyřešili péči o rostliny s pomocí olla nádob

5 minut čtení

Všechny druhy odpadu v hotelu Srní třídí do jednoho multifunkčního koše. Jak se tahle novinka líbí hostům?

Všechny druhy odpadu v hotelu Srní třídí do jednoho multifunkčního koše. Jak se tahle novinka líbí hostům?

4 minuty čtení

Jak v Gramu nastavili pravidla pro třídění gastroodpadu ještě před otevíračkou

Jak v Gramu nastavili pravidla pro třídění gastroodpadu ještě před otevíračkou

5 minut čtení

V hotelu Srní hledali celoroční udržitelné sezení na zahrádku, našli ho u firmy Cementum

V hotelu Srní hledali celoroční udržitelné sezení na zahrádku, našli ho u firmy Cementum

5 minut čtení

Eko značka – má v hotelech smysl a jak ji získat?

Eko značka – má v hotelech smysl a jak ji získat?

9 minut čtení

Ve Vnitroblocku se učili pracovat s gastro odpadem. Pořídili si nové koše a ‚‚žížalový kompostér’’

Ve Vnitroblocku se učili pracovat s gastro odpadem. Pořídili si nové koše a ‚‚žížalový kompostér’’

7 minut čtení

KÁVA ITALSKÝCH MISTRŮ

KÁVA ITALSKÝCH MISTRŮ

3 minuty čtení

Chcete prodat víc nealka? Vsaďte na poutavou prezentaci nápojů a správné chlazení

Chcete prodat víc nealka? Vsaďte na poutavou prezentaci nápojů a správné chlazení

3 minuty čtení

Není voda, jako voda…

Není voda, jako voda…

3 minuty čtení

TOUCH OF ITALY

TOUCH OF ITALY

3 minuty čtení

JIŽANSKÝ LOMCOVÁK

JIŽANSKÝ LOMCOVÁK

3 minuty čtení

Golden Vinea sour

Golden Vinea sour

3 minuty čtení

Pevný výčep vs. přenosný výčep. Který vybrat do svého podniku?

Pevný výčep vs. přenosný výčep. Který vybrat do svého podniku?

3 minuty čtení

Rozhovor Volcano Complex

Rozhovor Volcano Complex

3 minuty čtení

SKINNY BITCH

SKINNY BITCH

3 minuty čtení

Míchané nápoje s F. H. Prager

Míchané nápoje s F. H. Prager

3 minuty čtení

6 míchaných nápojů s Targa Florio

6 míchaných nápojů s Targa Florio

3 minuty čtení

TONIK Z RODU TARGA FLORIO

TONIK Z RODU TARGA FLORIO

3 minuty čtení

Jak konzumujeme kolové nápoje

Jak konzumujeme kolové nápoje

3 minuty čtení