Připravili jsme pro vás nový vzhled (ale nejen ten) našeho webu, který jsme ladili s jediným cílem, aby pro vás byl přehlednější, rychlejší a příjemnější na používání. Protože víme, že v provozu není čas ztrácet čas. Změny se projeví od 27. června.
25. června 2025·5 minut čtení
Namíchejte hostům chuť léta
2 minuty čtení
Ciao Spritz: Ikona léta, která prodává
3 minuty čtení
Příručka komunikace odpovědných opatření pro restauratéry. Jak se vyhnout greenwashingu?
10 minut čtení
Rajec
1 minuta čtení
Tipy a články do vašeho e-mailu
1x za 14 dní vám pošleme výběr článků a tipů.
Osvěžující ledové nápoje Cold Brew
2 minuty čtení
Jak zvýšit návštěvnost restaurace? Oslovujte správné hosty
7 minut čtení
Farmářské automaty: Revoluce v prodeji čerstvých produktů
2 minuty čtení
Adam z Objednáme: Naší vizí je vytvořit plně autonomní gastronomické provozy
8 minut čtení
7 marketingových nástrojů pro gastro podniky a tipy, jak je použít
9 minut čtení
Motivace zaměstnanců v gastru: Jak si najít a udržet hvězdný tým
7 minut čtení
Poznejte farmáře, kteří stojí za našimi mléčnými produkty
6 minut čtení
Targa Florio
3 minuty čtení
Jak napsat dobrý inzerát a kde najít špičkové lidi v gastronomii
7 minut čtení
Zakladatelé KiloMayo: Pokladní systém jsme nikdy vyvíjet nechtěli
12 minut čtení
Jak zvládat špičky? Nekažte si jméno kvůli návalu hostů
9 minut čtení
6 tipů, jak reagovat na negativní recenze pro restauratéry
3 minuty čtení
Lukáš z Qerko: Tržní standard se mění. Hosté dnes od restaurace čekají daleko víc
10 minut čtení
Robert z Choice QR: Digitální nástroje jsou jako kreditní karty v devadesátkách – nejdřív je lidi odmítali, dneska jsou standard
12 minut čtení
F.H. Prager
3 minuty čtení
Ekoinspirace ze Šumavy: v hotelech Srní šetří kompostováním přes 80 tisíc ročně
5 minut čtení
Pomáháme restauracím k udržitelnějšímu provozu
4 minuty čtení
Rezervační systémy šetří čas i nervy. Srovnali jsme pro vás ty nejoblíbenější
9 minut čtení
Na které sociální síti zaujmete své hosty? Záleží na věku
8 minut čtení
Dilmah
3 minuty čtení
Curiosa
3 minuty čtení
Gastro marketing ‚‚za pár kaček’’: 5 nástrojů, které fungují
8 minut čtení
Google profil pro gastro podnikatele: jak přitáhnout nové hosty do podniku?
9 minut čtení
Royal Crown Cola
4 minuty čtení
Velký průvodce tříděním v gastro podniku – víte, kam patří ubrousky vašich hostů nebo olej z friťáku?
11 minut čtení
Gram šetří vodu. Už první měsíc po vodním auditu platí nižší účty
5 minut čtení
Kompostovat můžete i ve městě. 3 řešení pro malá bistra a kavárny
7 minut čtení
Kam se zbytky z kuchyně a talířů hostů?
7 minut čtení
Udržitelnost se vyplácí: hotel Srní ušetří na vodě stovky tisíc ročně
5 minut čtení
10 nešvarů, kvůli kterým lednice ve vašem podniku spotřebovává víc elektřiny, než musí
7 minut čtení
Recenze eko čističů Tierra Verde: top 3 přípravky, které se v gastro provozu vyplatí
5 minut čtení
Jak na Googlu získat první recenze pro svou restauraci?
4 minuty čtení
Přehled úsporných tipů, které vaší restauraci ušetří desítky tisíc ročně
8 minut čtení
7 tipů, jak šetřit vodu v gastro provozu
9 minut čtení
Věděli jste, že správnou péčí o výčep snížíte jeho spotřebu až o 60 %? Ukážeme, jak
5 minut čtení
Vinea
5 minut čtení
6 tipů, jak prodloužit život vašemu postmixu
6 minut čtení
Gastroodpad versus bioodpad – víte, jak vytřídit kávu a skořápky od vajíček?
8 minut čtení
Přibalte hostům k jídlu s sebou dobrý pocit. Vyzkoušejte REkrabičky
5 minut čtení
2 způsoby, jak využívat dešťovou vodu na zahrádce své restaurace
4 minuty čtení
Krásné rostliny bez starostí? V hotelu Srní si pomáhají olla nádobami
5 minut čtení
Royal Collins
3 minuty čtení
Royal Maple Crush
3 minuty čtení
Míchané drinky s Targa Florio
5 minut čtení
V hotelech Srní šetří stovky stromů a desítky tun CO₂ s papírem z recyklovaných materiálů
5 minut čtení
Originální sezení ze starých slunečníků. Co na něj říkají hosté?
4 minuty čtení
Vyrobte si vlastní smyslový chodník u hotelu a propojte nejmenší hosty s přírodou
6 minut čtení
Spustili jsme Supplo Market: v Praze si nově objednáte farmářské produkty
3 minuty čtení
5 kroků, které vám pomůžou snížit spotřebu energie v restauraci
7 minut čtení
Co všechno je potřeba připravit před energetickým managementem gastro provozu?
5 minut čtení
Jak ve Vnitroblocku vyřešili péči o rostliny s pomocí olla nádob
5 minut čtení
Všechny druhy odpadu v hotelu Srní třídí do jednoho multifunkčního koše. Jak se tahle novinka líbí hostům?
4 minuty čtení
Jak v Gramu nastavili pravidla pro třídění gastroodpadu ještě před otevíračkou
5 minut čtení
V hotelu Srní hledali celoroční udržitelné sezení na zahrádku, našli ho u firmy Cementum
5 minut čtení
Eko značka – má v hotelech smysl a jak ji získat?
9 minut čtení
Ve Vnitroblocku se učili pracovat s gastro odpadem. Pořídili si nové koše a ‚‚žížalový kompostér’’
7 minut čtení
KÁVA ITALSKÝCH MISTRŮ
3 minuty čtení
Chcete prodat víc nealka? Vsaďte na poutavou prezentaci nápojů a správné chlazení
3 minuty čtení
Není voda, jako voda…
3 minuty čtení
TOUCH OF ITALY
3 minuty čtení
JIŽANSKÝ LOMCOVÁK
3 minuty čtení
Golden Vinea sour
3 minuty čtení
Pevný výčep vs. přenosný výčep. Který vybrat do svého podniku?