Spousta provozovatelů netuší, kolik zbytků jídel skončí každý den zbytečně v koši. Naučte se předcházet vzniku velkého množství gastroodpadu a zpracovávejte ho efektivněji.
Vratné obaly na jídlo a nápoje s sebou
Zavedením REkrabiček a REkelímků snížíte náklady n...
VíceZavedením REkrabiček a REkelímků snížíte náklady n...
VíceAplikace na odprodej přebytečných porcí jídla
Získáte pro svůj podnik extra příjem tím, že prodá...
VíceV českých gastro provozech se denně vyhodí až 45 kg jídla. Poradíme vám, jak zbytečně neplýtvat a lépe třídit.
VíceSháníte interiérový koš na tříděný odpad, ale žádný vám nesedí? Nechte si ho vyrobit na míru, jako v hotelu Srní.
VíceChybí vám tu služba nebo produkt?
Napište nám