

Spousta provozovatelů netuší, kolik zbytků jídel skončí každý den zbytečně v koši. Naučte se předcházet vzniku velkého množství gastroodpadu a zpracovávejte ho efektivněji.
Chytrý interiérový kompostér, který si poradí i s „problémovými“ zbytky

Kompostér Reencle zvládne zpracovat všec...
VíceVratné obaly na jídlo a nápoje s sebou

Zavedením REkrabiček a REkelímků snížíte...
VíceAplikace na odprodej přebytečných porcí jídla

Získáte pro svůj podnik extra příjem tím...
VíceDarování přebytečných porcí jídla potřebným

Neprodané porce jídel pravidelně darujet...
VíceV českých gastro provozech se denně vyhodí až 45 kg jídla. Poradíme vám, jak zbytečně neplýtvat a lépe třídit.
VíceSháníte interiérový koš na tříděný odpad, ale žádný vám nesedí? Nechte si ho vyrobit na míru, jako v hotelu Srní.
VíceChybí vám tu služba nebo produkt?
Napište nám