Lisovaná ocelová pánev od Turku je velmi kvalitním výrobkem. Je ideální na steaky, rychle se rozpaluje a velmi dobře vede teplo. Pokud však máte ocelové pánve v lásce, jistě ji budete využívat i na další úkony. Pánev je silná 2 až 3 mm, díky dlouhé rukojeti, která je k pánvi přivařená, padne skvěle do ruky. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 200 do 280 mm. Tato pánev je kombinací skvělé ceny a kvality značky Turk.
Po umytí je nutné pánev ošetřit olejem !
Představení společnosti
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.