Pánev z černé oceli je menší průměrem (od 240 do 300 mm), poměrně lehká a s dlouhou rukojetí, která zajišťuje velmi pohodlnou manipulaci, okamžitě se rozpálí. Proto se jedná o tradičně oblíbený výrobek kuchařů a šéfkuchařů, kteří těchto pánví vlastní většinou několik. V případě této pánve na Vás čeká ještě velmi příjemná cena a možnost výběru ze čtyř velikostí. Pánev využijete prakticky na různé druhy tepelné úpravy. Například na smažení a pražení potravin, ať už se jedná o zeleninu, vejce, maso i sladké pokrmy.
Po umytí je nutné pánev ošetřit olejem !
Představení společnosti
Hledáte levné, ale přesto výkonné zařízení do nového provozu? Vybírejte z produktové řady ECO. V té se snoubí kvalitní materiály a zpracování s jednoduchými a funkčními tvary. S těmito produkty se vyplatí začít – nezradí Vás. ECO je synonymem pro ekonomický přístup, který se však snaží neubírat na kvalitě a proto zde najdete kvalitní pánve i hrnce, které Vám vydrží a obstojí i ve větším provozu. Nebojte se být ECO!