Pánev na sauté je specifickou pánví, kterou mnoho firem nenabízí. Sauté je bohatý jarní pokrm tvořený z masa a zeleniny, s lehčí šťávou – a proto vyžaduje hlubší pánvičku, do které se všechny ingredience vejdou. Tato pánev je ideálně hluboká s dostatečným průměrem (od 240 do 320 mm) a má kvalitní teflonový povrch, který zaručuje nepřilnavost. Vydrží teplotu až 250°C, díky hliníku se rychle rozpaluje a dlouho vydrží horká.
Povlak držadla je odolný do 150°C.
Nemýt v myčce!
Představení společnosti
Matfer Bourgeat je francouzský koncern, který se vyvinul z malé dílny založené Charlesem Trottierem v roce 1814 v pařížském Les Halles. Dnešní Matfer Bourget vznikl spojením dvou společností, americké a francouzské, oproti minulosti zásadně rozšířil svou výrobu a přijal pod sebe i výrobky, které odpovídají jeho nárokům, ale sám je nevyrábí. V každém výrobku nesoucím značku Matfer Bourget se tak odráží 200 let zkušeností předávaných v rodině z generace na generaci. Produkty této společnosti používají hotelové kuchyně, kavárny, pekárny a špičkové restaurace po celém světě, což firma vnímá jako motivaci a závazek do budoucna. Neustálé inovace, kvalitní materiály a zpracování jsou v kombinaci s příznivými cenami jen zlomkem důvodů, proč jsou výrobky Matfer Bourget tak oblíbené.