0.5 l
Jogurtové kozí je vyrobené z 92 % bio pasterovaného kozího mléka a 8 % bio šťávy z černého rybízu, což mu dodává unikátní chuťový zážitek. Obsahuje jogurtové kultury a minimálně 3 % tuku, což přispívá k jeho krémové textuře. Před konzumací je doporučeno produkt řádně protřepat; uvolněná syrovátka není na závadu.
Jogurtové kozí od Farmy Pěnčín. Tuto farmu založil před více než dvěma dekádami Josef Puliček a dnes patří mezi největší kozí a ovčí farmy v České republice. Nachází se v malebném prostředí Českého ráje, kde se na pastvinách volně pohybují téměř tisícovka koz a pět set ovcí.
Tento jogurt je ideální jako samostatný dezert nebo může být součástí různých pokrmů. Vyznačuje se jemnou vůní kozího mléka obohacenou o svěží nádech černého rybízu, který skvěle doplňuje jeho krémovou konzistenci.