"Senzorové ovládání funguje bezchybně a zaručuje optimální balení při každém cyklu."
Vždy optimální cyklus
Vakuové balicí stroje vybavené senzorovým řízením vypočítají, kdy bylo dosaženo předem
nastavené procento. Jinými slovy, požadovaného koncového vakua je dosaženo vždy,
bez ohledu na objem. To je hlavní výhoda řízení Sensor Control společnosti Henkelman
nově dostupné u řady JUMBO. Velmi praktické pro vakuové balení různých množství a typů produktů.
Ovládání senzoru je snadné. A výsledek je vždy profesionální.
Toto video ukazuje, jak ovládat panel 10 programů s ovládáním senzoru.
(Video přehrajete kliknutím na obrázek)
Prodlužte trvanlivost masa, drůbeže, ryb, sýrů, zeleniny a dalších potravin včetně tekutin.
Ochraňte je před působením vnějších vlivů. S výkonnou, profesionální a spolehlivou
jednokomorovou vakuovou baličkou Holandské firmy Henkelman to půjde snadno.
Vakuová komora se zaoblenými rohy (zesílená lisovaná vana) dokonale uchová trvanlivost produktů.
Bezdrátová těsnící lišta s dvojitým svárem je jednoduše vyjímatelná pro snadnou údržbu.
Uvnitř vakuové komory je vložena speciální deska (lehce odnímatelná), ta slouží pro vyplnění komory,
správnému umístění produktu a tím zkrácení délky vakuovacího cyklu při
vakuovém balení menších produktů.
Průhledné rovné krycí víko je vyrobeno ze speciálního odolného akrylového skla a rám vnějšího víka je z ušlechtilé oceli. Opatřeno automatickým otevíráním.
Pohon je zajišťován výkonným motorem s napájením 230V.
Robustní vakuová balička je vyrobena z nerezové oceli. Ovládání senzorem vakua, snadné a přesné nastavení požadovaného vakua na digitálním ovládacím panelu s časovým řízením svařování.
Nově linie JUMBO vybavena a řízena senzorem vakua.
.
Snadné ovládání jedním nastavitelným programem.
Vakuová balička je opatřena senzorem vakua, standardní časovou kontrolou svařování a automatickým servisním programem údržby vakuového čerpadla Busch.
Doba celého vakuovacího cyklu je 15-60 vteřin (dle modelu)
Čistitelnost je jednoduchá.
Ideální pro gastronomické provozy, veřejné stravování, maloobchody, ale také pro kuchyně restaurací a hotelů.
.