Díky funkčním programům je příprava vašich oblíbených jídel opravdu jednoduchá. Uložte si dobu vaření pro své recepty a potom už jen vybírejte z uložených předvoleb.
Díky kapacitě 26 l trouba pojme více talířů současně, anebo velkou nádobu o rozměrech až 336 x 349 mm. Ohřevem více porcí tak ušetříte spoustu času.
Odolné a robustní provedení z nerezové oceli umožňuje snadné a pohodlné čištění zevnitř i z venku. Hygienické standardy tak udržíte bez nejmenších problémů.
BaseMax™ je pevná keramická deska, která pokrývá celou základnu, takže na ní můžete vařit jídlo bez dalších táců. Navíc z ní díky její hladkosti můžete snadno odstranit jakékoliv zbytky a nečistoty.
Profesionální mikrovlnná trouba SAMSUNG CM-1089 LIGHT DUTY v celonerezovém provedení s jedním magnetronem o výkonu 1050 W.
Velký vnitřní rozměr komory 336 x 349 mm bez talíře (odolné keramické dno). Rozměr komory vhodný také pro GN 1/2 (PP).
Trouba je určena pro lehčí provozy.
Upozornění výrobce: nepoužívat kovové nádobí!
Srovnání mikrovlnné trouby
Profesionální vybavení patří do profesionální cateringové kuchyně, to samozřejmě platí i pro mikrovlnku. Protože některé společnosti stále pracují s domácími mikrovlnami,
rádi bychom vysvětlili rozdíly mezi domácími, poloprofesionálními a profesionálními mikrovlnami ..
Použití:
Mikrovlnka pro domácnost byla vyvinuta pro maximálně 2 až 3 přípravy denně, poloprofesionální přístroj pro 10 až 15 příprav a profesionální přístroj pro nepřetržité používání
24h / 7 dnů v týdnu.
Rychlost:
Mikrovlny pro domácnost mají (skutečný) výstupní výkon mezi 700 a 900 Watt, poloprofesionální spotřebiče od 1000 do 1100 Wattů a profesionální mikrovlnné trouby mají
(skutečný) výstupní výkon 1200 až 3200 Wattů! V profesionální kuchyni je tento rozdíl zásadní pro rychlejší obsluhu zákazníků, úspora času může být až 60 %!
Otočný talíř:
(polo)profesionální mikrovlnná trouba nefunguje s otočným talířem, ale s čistou, pevnou keramickou základní deskou. Díky otočné anténě (anténám) se mikrovlnné vlny
dostanou do celého prostoru trouby, což umožňuje umístit větší množství a rovnoměrně ohřívat nebo rozmrazovat potraviny. Mikrovlnka pro domácnost pracuje s (často
roztřeseným) otočným talířem, který se obtížně čistí, může se rychle rozbít a má mnoho „studených míst“, takže ohřev trvá mnohem déle a jídlo nedosáhne všude
požadované teploty.
Bezpečnost:
Díky intenzivnímu používání a vysokému výkonu splňují profesionální mikrovlnné trouby ty nejvyšší bezpečnostní standardy, jako jsou ochrany dvířek, chladicí motory
a vysokofrekvenční těsnění dvířek zabraňující úniku mikrovlnných vln. To není případ domácích mikrovlnek; vaši zaměstnanci mohou být ohroženi únikem mikrovlnné
trouby a vaši zákazníci mohou být ohroženi, protože jídlo všude nedosáhne zákonné výdejní teploty.
Záruka a životnost:
Návod ke každé mikrovlnné troubě pro domácnost uvádí, že spotřebič nesmí být používán v profesionálním prostředí. Nemáte tedy co reklamovat v případě, že se něco
pokazí. To je samozřejmě případ (polo)profesionálních mikrovlnných trub. Profesionální model, který je dobře udržovaný, poběží bez problémů mezi 10 a 15 lety a často
mnohem déle!
Snadné použití:
Profesionální spotřebiče mají praktický ovládací panel s jasnými velkými tlačítky, mikrovlnné trouby pro domácnost mají nejrůznější složité funkce a kvůli malým, křehkým
tlačítkům se často obtížně nastavují.
Cena:
profesionální mikrovlnná trouba má vyšší pořizovací cenu ve srovnání s modelem pro domácnost. Tyto dodatečné náklady se však rychle vrátí, protože domácí mikrovlnná
trouba v rušné kuchyni má mnohem více poruch, a proto musí být opravena nebo vyměněna. Profesionální model nemá téměř žádnou poruchu a zahřívá se až o 60 % rychleji!
Zákazníci nečekají, zvláště v sektoru rychlého občerstvení! Pouze jeden zmeškaný netrpělivý zákazník denně vás bude do 6 měsíců stát dodatečné náklady na profesionální
mikrovlnnou troubu!
Vzhled:
Je samozřejmé, že vaše kuchyně bude vypadat mnohem lépe s masivní nerezovou profesionální mikrovlnnou troubou namísto často žlutě označené domácí mikrovlnné trouby,
kterou nelze udržovat v čistotě. Vaši zákazníci to také uvidí na první pohled!
Závěr:
Každý seriózní podnikatel ve stravování umístí do své kuchyně pouze profesionální vybavení, ať už je to lednička, pracovní stůl nebo mikrovlnka. Spolehlivost, hygiena, bezpečnost
a samozřejmě stálá kvalita jsou nejdůležitější pilíře v kuchyni! Úspora na profesionalitě nakonec vždy stojí peníze!